BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖDÜL

8 öğrenciden   üçü  olan , Muzaffer Said GÜLER,  Şamil TÜR  ve   Osman TERECİ  Özel Merve BÜYÜKKOYUNCU liseleri öğrencisi  olarak büyük bir başarıya imza attılar Konya Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Tahir AKYÜREK  öğrencileri  ve onları yetiştiren aile ve öğretmenleri kutladı LYS sınavı için öğrencilere başarılar diledi

BÜYÜKKOYUNCU LİSESİ'NİN PROJELERİ TÜRKİYEYİ TEMSİL
15.04.2014

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Doğanata Education Science Energy Engineering Fair (DOESEF) proje yarışmasına katılan Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi’nin iki projesi altın madalyaya değer görüldü.

JİMNASTİK'TE BÜYÜKKOYUNCU LİSESİ FARKI
15.04.2014

Okullar arası Jimnastik Konya İl birinciliğinde mücadele eden Merve Büyükkoyuncu Fen ve Anadolu Lisesi Jimnastik takımı, erkeklerde Konya birincisi oldu.

MERVE EĞİTİM KURUMLARI  LİSE GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI
09.04.2014

MERVE EĞİTİM KURUMLARI LİSE GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BÜYÜKKOYUNCU KİTLESEL BAŞARIDA TÜRKİYE 2.Sİ
05.04.2014

2013 yılı ÖSYM'nin ölçme ve değerlendirme sonuçlarına göre Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi'nin kitlesel başarıda Türkiye ikincisi olduğu açıklandı.

YGS'DE 'TÜRKİYE 10.SU, BÜYÜKKOYUNCU FENLİSESİ'NDEN
05.04.2014

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Alpaslan Fatih Kaynar 2014 VGS-6 puan türünde Türkiye 10.ncusu olurken, Konya birinciliğini elde etti.

| Her hakkı saklıdır.