BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖDÜL

8 öğrenciden   üçü  olan , Muzaffer Said GÜLER,  Şamil TÜR  ve   Osman TERECİ  Özel Merve BÜYÜKKOYUNCU liseleri öğrencisi  olarak büyük bir başarıya imza attılar Konya Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Tahir AKYÜREK  öğrencileri  ve onları yetiştiren aile ve öğretmenleri kutladı LYS sınavı için öğrencilere başarılar diledi

ULUSAL MÜNAZARA ÖDÜLLERİ
16.05.2015

İzmir Gediz Üniversitesi'nde Mayıs ayında düzenlenen ve 119 lisenin katıldığı "Ulusal Münazara Yarışması"nda yüksek performans gösteren Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Lisesi'nin başarılı öğrencileri ödüllendirildi.

YAZI YAZMA TEKNİKLERİ
16.05.2015

Mevlana Üniversitesi Türkçe Eğitimi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ramazan ÇAKIR, öğrencilerimize "Yazıya Altın Dokunuşlar" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

SAĞLIKLI YAŞAM VE BAHAR YÜRÜYÜŞÜ
12.05.2015

Özel Merve Büyükkoyuncu Lisesi sınıf annelerinin organize ettiği Konya Kent Ormanında gerçekleşen aile Sağlıklı Yaşam ve Bahar Yürüyüşü güzel bir katılımla gerçekleşti.

Merve Eğitim Kurumları Madalyaları Konya’ya Taşıdı!
08.05.2015

20. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatlarında 4 altın, 1 gümüş madalya kazandık!

MERVE EĞİTİM KURUMLARI MADALYALARI KONYA’YA TAŞIDI!
06.05.2015

Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen “20. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları”nda Konya Özel Merve Eğitim Kurumları yine parlayan yıldızdı ve madalyaları toplayarak Konya’nın gururu oldu.

| Her hakkı saklıdır.