BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖDÜL

8 öğrenciden   üçü  olan , Muzaffer Said GÜLER,  Şamil TÜR  ve   Osman TERECİ  Özel Merve BÜYÜKKOYUNCU liseleri öğrencisi  olarak büyük bir başarıya imza attılar Konya Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Tahir AKYÜREK  öğrencileri  ve onları yetiştiren aile ve öğretmenleri kutladı LYS sınavı için öğrencilere başarılar diledi

OKULUMUZ INESPO'DA DÜNYA 4.SÜ
23.06.2014

Konya’da hizmet veren Türkiye adına dünyayla yarışan Uluslararası yarışmalarda pek çok madalya kazanan Özel Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi bu yıl yeni bir başarıya daha imza attı.

OKULUMUZ COUNTER STRIKE TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ
23.06.2014

134 Öğrenci ve 22 takımın yarıştığı Counter Strike turnuvası kazananları ödüllendirildi.

BÜYÜKKOYUNCU LİSELERİNDE BİLİŞİMDE DÜNYA DERECESİ
14.05.2014

Büyükkoyuncu Anadolu Lisesi e-BIKO Bilgisayar Proje Olimpiyatından DÜNYA 3.sü olarak Konya’nın gururu oldu.

BİYOLOJİ BİLİM YARIŞMASINDA BÜYÜKKOYUNCU RÜZGARI
12.05.2014

10 Mayıs 2014 Cumartesi günü Ankara’da 2.Biyofest (Biyoloji Festivali) kapsamında yapılan Biyoloji Bilim yarışmasında Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri bütün dereceleri alarak bir rekora daha imza attı.

BÜYÜKKOYUNCU LİSESİ CİMNASTİKTE TÜRKİYE 1.Sİ
12.05.2014

Liselerarası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası Bolu’da 36 ilden 500 sporcunun katılımıyla yapıldı.

| Her hakkı saklıdır.