BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖDÜL

8 öğrenciden   üçü  olan , Muzaffer Said GÜLER,  Şamil TÜR  ve   Osman TERECİ  Özel Merve BÜYÜKKOYUNCU liseleri öğrencisi  olarak büyük bir başarıya imza attılar Konya Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Tahir AKYÜREK  öğrencileri  ve onları yetiştiren aile ve öğretmenleri kutladı LYS sınavı için öğrencilere başarılar diledi

Okulumuz TUBİTAK'da Kendi Rekorunu Kırdı
08.08.2014

17 Mayıs 2014 Cumartesi günü yapılan 22. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarının I. aşama sonuçları açıklandı. Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi tarihi bir başarıya daha imza attı.

184 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTELİ OLDU
06.08.2014

Konya'da eğitim veren Merve Büyükkoyuncu Lisesi ile Merve Güventaş Lisesi'nin 184 Öğrencisi LYS-2014 sınav sonuçlarının açıklanması ile üniversiteli oldu.

OKULUMUZ INESPO'DA DÜNYA 4.SÜ
23.06.2014

Konya’da hizmet veren Türkiye adına dünyayla yarışan Uluslararası yarışmalarda pek çok madalya kazanan Özel Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi bu yıl yeni bir başarıya daha imza attı.

OKULUMUZ COUNTER STRIKE TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ
23.06.2014

134 Öğrenci ve 22 takımın yarıştığı Counter Strike turnuvası kazananları ödüllendirildi.

BÜYÜKKOYUNCU LİSELERİNDE BİLİŞİMDE DÜNYA DERECESİ
14.05.2014

Büyükkoyuncu Anadolu Lisesi e-BIKO Bilgisayar Proje Olimpiyatından DÜNYA 3.sü olarak Konya’nın gururu oldu.

| Her hakkı saklıdır.