BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖDÜL

8 öğrenciden   üçü  olan , Muzaffer Said GÜLER,  Şamil TÜR  ve   Osman TERECİ  Özel Merve BÜYÜKKOYUNCU liseleri öğrencisi  olarak büyük bir başarıya imza attılar Konya Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Tahir AKYÜREK  öğrencileri  ve onları yetiştiren aile ve öğretmenleri kutladı LYS sınavı için öğrencilere başarılar diledi

ŞİİR OKUMA YARIŞMASI
28.11.2014

Özel Merve Büyükkoyuncu Lisesi 9 ve 10. Sınıf Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi.

BOĞAZİÇİ ÜNİV. TANITIMI
27.11.2014

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Sorumluları Okulumuza Gelerek Üniversite Hakkında Tanıtım Yaptılar.

KİTAP SINAVI ÖDÜLLERİ
27.11.2014

Özel Merve Büyükkoyuncu Lisesi 9. ve 10. Sınıf Öğrencileri, Okudukları Kitaplardan Sınav Oldular ve Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildiler.

MURAT HÜDAVENDİGAR Ü. TANITIMI
20.11.2014

İstanbul Murat Hüdavendigar Üniversitesi Görevlileri Okulumuza Gelerek Tanıtım Yaptılar.

YAZAR CENK ENES ÖZER SÖYLEŞİSİ
12.11.2014

Fantastik roman yazarı Cenk Enes Özer Özel Büyükkoyuncu Lisesi'nde öğrencilerle keyifli ve verimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

| Her hakkı saklıdır.