Kulüp Çalışmaları

KULÜPLER

• YÜZME KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN  : HALİL İBRAHİM KAYA
  • Yüzme alanında bir araya gelen, kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençlerin oluşturduğu kulübümüzdür.

• KORT TENİSİ KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN  : NAMIK KEMAL LÖK
  • Kort Tenisi alanında bir araya gelen, kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençlerin oluşturduğu kulübümüzdür.  13 öğrencisi bulunmaktadır.

• GİTAR KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN  : MEHMET EMİN AYDEMİR
  • Müzik öğretmeni desteği ile cumartesi günleri çalışmalar sürnektedir.

• HALK OYUNLARI KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN  : ALİ HAYDAR SERCAN
  • Halk oyunları alanında bir araya gelen, kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençlerin oluşturduğu kulübümüzdür. Aldıkları profesyonel eğitim desteğiyle spor salonumuzdaki masatenisi bölümünde çalışmalar, antrenmanlar yapmaktadırlar.

• FUTBOL- FUTSAL  KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN: UFUK BALBAY
  • Çağımızın en geniş ilgiyi çeken sporu olan futbola gönül vermiş gençlerin bir araya gelip çalışmalar, etkinlikler yaptığı hareketli bir kulüptür. Bu kulübümüzün çalışmalarına, öğrencilerin futbola olan ilgilerini teorik ve uygulamalı çalışmalarla temellendirmek; öğrendiklerini uygulamak amacıyla turnuvalar düzenlemek; futbol alanındaki medyatik isimleri okula davet ederek futbol ve spor alanında bilgi aktarımı sağlamak gibi örnekler sunabiliriz.

• MASA TENİ KULÜBÜ
  • REHBER ÖĞRETMEN  : NAMIK KEMAL LÖK
  • Masa Tenisi alanında bir araya gelen, kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen gençlerin oluşturduğu kulübümüzdür. Aldıkları profesyonel eğitim desteğiyle spor salonumuzdaki masatenisi bölümünde çalışmalar, antrenmanlar yapmaktadırlar.

| Her hakkı saklıdır.